Snoeien

Het verwijderen van delen van planten, struiken of bomen, zodat zij in de gewenste vorm groeien, optimaal vrucht dragen en geen belemmering vormen.

Bladruimen

Of het nu gaat om kleine tuinen, parken of sportvelden, elk najaar moeten de vallende bladeren worden geruimd. Voor elk oppervlak kunnen wij u helpen.

Leveren en afvoeren

Geen tuinwerkzaamheden zonder het verplaatsen van grond of materialen. Uiteraard wilt u dat alles netjes achterblijft en dat overtollig materiaal is afgevoerd.

Bestrating

Er is weinig dat meer bepalend is voor een tuin of terras dan de bestrating. Het biedt een verzorgde aanblik en de gelegenheid om van uw omgeving te genieten.

Bomen vellen

Staat een boom in de weg? Moeten er op veilige wijze grote takken of hele bomen worden verwijderd? Wij verzorgen de kap en de afvoer.

Complete tuinen

Het leveren van kwaliteit staat bij ons voorop, ook bij de aanleg van complete tuinen voor een betaalbare prijs. Heeft u specifieke wensen? Wij adviseren u graag.

Technische bouwwerken

Zoekt u naar unieke elementen in de woonomgeving? Wij bieden hulp bij de aanleg van een pergola, overkapping, scheidingsmuur, tuinhuis of andere constructie.

Verticuteren

Een mooi en gezond gazon kan men verkrijgen door verticuteren. Hoveniersbedrijf Wissel beschikt ook over de juiste machines.

Versnipperen

Bij het snoeien van planten en het rooien van bomen blijven er snoeiresten over. Deze kunnen door versnippering worden opgeruimd en verwerkt.

Ongewenste plantengroei

Onkruid en ongewenste plantengroei kan een grote ergernis zijn. Maar wij weten raad met de meest hardnekkige problemen, zelfs bij overwoekering of wildgroei.

Grasveld aanleggen

In enkele stappen kunt u uw tuin of veld opnieuw van gras voorzien. Dit kan door nieuw gras inzaaien, graszoden leggen of kunstgras plaatsen.

Stobben frezen

Als bomen zijn afgezaagd, moet veelal de boomstronk worden verwijderd. Dat voorkomt overlast en maakt nieuwe beplanting of bestrating mogelijk.

Grasmaaien

Het maaien van het gras is van groot belang voor een gezond en mooi uitziend gazon of grasveld. Van april t/m oktober is regelmatig onderhoud noodzakelijk.

Knippen

Meestal zijn juni en juli de maanden om in tuinen te knippen, vooral de hagen. Wij kunnen ervoor zorgen dat alles er weer netjes bij komt te staan.

Advies

Het is begrijpelijk dat veel mensen een tuininrichting wensen, die zo aangenaam en bijzonder mogelijk is. Hoveniersbedrijf Wissel kan daarbij goed adviseren.